Robotgräsklippare

Tillbaka

ROBOTGRÄSKLIPPARE HUSQVARNA AUTOMOWER

Priser och teknisk information hittar du på vår onlinesida eller på HVA hemsida

Bra att veta vid köp av robotklippare samt allmän info om installation hittar du i detta dokument: Robotinstallation. Vi utför även installation. Installationen görs med maskinell kabelnedläggare och kabeln läggs 3-7 cm djupt. Ring för prisinfo.

Vill du se en film som beskriver installationen och funktion av en Husqvarna automower klicka här.

SORTIMENT

Nedan presenteras ett urval i vårt sortiment av robotgräsklippare. För information om pris och lagersaldo besök vår onlinesida, ej mobilanpassad.

Automower 105: Husqvarna Automower® 105 är en helt automatisk gräsklippare designad för mer eller mindre komplicerade gräsytor. Kompakt, elegant och lämplig för gräsmattor på upp till 600 m². Den är lätt att lyfta och flytta när huset har trädgård både på fram- och baksidan.

Klicka på bilden för aktuellt saldo och pris.

  Gräsklipparen går tillbaka till laddstationen när batteriet behöver laddas. Lättförstådd bakgrundsbelyst skärm och knappsats för personliga inställningar och timerfunktion. Utrustad med stöldskyddsalarm och PIN-kodlås.

Automower 310: Denna klippare har en kapacitet på max 1000 m2. Ger ett perfekt klippresultat och klarar sluttningar upp till 40% lutning mitt inne i installationen.

Automower 310 (2017). Klicka på bilden för pris och aktuellt saldo. (Onlinesida, Ej mobilanpassad.)

Vid tomtslut rekommenderas max 15% lutning alterrnativt att man ordnar ”krockhinder som förhindrar ”rymningar”.   Möjlighet att utrusta klipparen med ”Connect” så man kan styra klipparen från mobilen. Utrustad med en guide som hjälper klipparen hitta hem vid tomt batteri. Klipparen hittar även laddstaionen via begränsningsslingan och laddstationens radiosignal

Automower 315: Automower 315 har alla egenskaper som automower 310 men med en kapacitet på ca 1500m2. Den har dessutom större display samt utrustad med vädertimer som gör att den känner av grästillväxten och som därmed kan förlänga batteriets livslängd. 

Automower 315 (2017) Klicka på bilden för aktuellt saldo och pris. Onlinesida, ej mobilanpassad.

Dessutom minskar risken för att gräsmattan upplevs sliten pga att klipparen går för ofta om vädertimern är aktiverad.

Automower 420: Klipparens kapacitet är max 2000 m2. Ger ett perfekt klippresultat och klarar sluttningar upp till 45% lutning mitt inne i installationen. Vid tomtslut rekommenderas max 15% lutning alternativt att man ordnar ”krockhinder som förhindrar ”rymningar”.

Automower 420 (2017) Klicka på bilden för aktuellt saldo och pris. Onlinesida, ej mobilanpassad.

Möjlighet att utrusta klipparen med ”Connect” så man kan styra klipparen från mobilen. Utrustad med två guider som hjälper klipparen hitta hem vid tomt batteri. Klipparen hittar även laddstationen via begränsningsslingan och laddstationens radiosignal.

Automower 430: Klipparens kapacitet är max 3000 m2. Ger ett perfekt klippresultat och klarar sluttningar upp till 45% lutning mitt inne i installationen. Vid tomtslut rekommenderas max 15% lutning alternativt att man ordnar ”krockhinder som förhindrar ”rymningar”.

Automower 430 (2017) Klicka på bilden för aktuellt saldo och pris. Onlinesida, ej mobilanpassad

Klipparen har GPS-navigering som gör att den lämpar sig mycket väl för komplicerade tomter. Möjlighet att utrusta klipparen med ”Connect” så man kan styra klipparen från mobilen. Utrustad med två st guider som hjälper klipparen hitta hem vid tomt batteri samt hitta ut till svåråtkomliga ytor. Klipparen hittar även laddstationen via begränsningsslingan och laddstationens radiosignal