Klippo gräsklippare

Klippo

Nedan presenteras ett urval i vårt och klippos sortiment. För mer information om klippos sortiment eller pris och lagersaldo besök vår onlinesida eller klippos hemsida.

Klippo Comet SH: En Mulcherklippare som klipper lite bredare och som passar dig som har en lite större gräsmatta. Alla Comet-klippare är självgående med slitstark framhjulsdrift. Miljömärkt med Svanen. Utrustad med lättstartad Hondamotor

Klippo Excellent SH: Marknadens kanske tystaste och renaste maskin i sin storlek. Toppventiler och överliggande kamaxel är en del av hemligheten.  Miljömärkt med Svanen. Framhjulsdrivning samt bioklippsystem. Utrustad med lättstartad Hondamotor.

Klippo Excellent: Samma som Klippo Excellent SH men utan drivning. Utrustad med Hondamotor. Med toppventiler och överliggande kamaxel får du en tyst och ren gång på motorn. Miljömärkt med Svanen. Bioklippsystem gör klippningen bekväm.

Klippo Champion: En av klippos enklare modeller men ändå bra kvalité och lång livslängd. Ej drivning. Utrustad med Briggs & Stratton motor.  Bioklippsystem och gjuten aluminiumkåpa. Kullagrade hjul.