Damcyklar

Crescent Holma

Holma är en hybridcykel som är fullt utrustad, perfekt som pendlar- eller trekkingcykel. I standardutrustningen ingår skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att det enkelt går att klicka på väska eller korg. Styret är en aning uppåtvinklat för att ge bra ergonomi och i ändarna sitter bekväma handtag. Styrstammen kan justeras så att du enkelt ska kunna hitta en bekväm position. Sadeln är bred, lagom mjuk och designad särskilt för att passa kvinnor. Med sina16 växlar har Holma en utväxling för varje lutning och de hydrauliska skivbromsarna är dimensionerade för samma förhållanden och för tung last. Lamporna gör att du syns och ser bra och kan fortsätta cykla även när solen har gått ner och tack vare reflexranden på däcken syns du bra även från sidan. Alla dessa komponenter sitter monterade på en lätt, stark aluminiumram som tål allt en pendlare eller riktigt äventyrslysten cyklist kan tänkas utsätta den för.
Pris: 10995:

Crescent Rissa, sportig 7-växlad

Crescent Rissa, sportig 7-växlad damcykel byggd på aluminiumram. Navgenrator fram ger en underhållsfri lösning på framljset. Diodlampa bak. Godkänt lås med uttag för extra låskätting eller låsvire, PAkethållare med AVS-system för enkel på och avsättning av korgar och väskor.

Crescent Skans

I Skans har du en pendlarcykel som funkar i alla väder både till vardags men även på fritiden. Den är utrustad med en ergonomi som gör all tid på cykeln bekväm då du sitter med en avslappnad sittställning och har en bra uppsikt över dina medtrafikanter och trafikmiljö. Med en rostfri, lätt och stark aluminiumram som har 7 växlar med integrerad kabeldragning kan du enkelt hitta rätt kraft i pedalerna för optimal fart. Den effektiva v-bromsen fram gör att du kan bromsa snabbt och säkert medan en klassisk fotbroms sköter bakbromsen. Skans levereras med en rejäl integrerad pakethållare med klicksystemet AVS så att väskor och korg enkelt kan tas av och på. En justerbar styrstam gör att du lätt kan anpassa din sittställning. Styret är lätt vinklat för bästa ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Om du vill ta dig fram snabbt och behagligt är detta cykeln för dig!
Pris 8495:-

SKeppshult Elit

Skeppshult Elit, sportik bruksbetonad damcykel med 7 växlar & fotbroms. NAvgenartor fram och diodbelsysning bak. Abus godkänt blocklås med uttag för extra låskätting eller låsvire. Hydraulisk skivbroms fram samt pakethållare med AVS klicksytem för snapp av och påmontering av väskor och korgar.